top of page
dronarbild_linkoping_72.jpeg
Kopia av Slutbild kpu info film.png

Praktisk info

Nedan finns några bra att veta om Linköping och konferensen, har du fler frågor så kontakta gärna konferensledningen via kontakt@kpu.nu

linkoping_resecentrum_1.webp

Res hit

Till Linköping reser man smidigt med tåg, det ankommer ett tåg norrifrån 11:01, från söder 10:53. Kommer du västerifrån så är det smidigast att åka buss. Bus4you har en linje som anländer 10:35. Kommer du med någon av dessa anknytningar kommer vi troligen kunna ordna upphämtning vid stationen. Väl i Linköping så går det att betala med kort på citybussarna.

valla.jpeg

Platser

Exakta lokaler kommer meddelas när konferensen närmar sig, men vi kommer vara både på Campus Valla, som är Linköpings största Campus, samt på Campus US där många vårdutbildningar håller hus. Vi kommer även fira gudstjänst/ hålla andakt i Linköpings Domkyrka samt i någon av frikyrkorna i centrala Linköping. Vi uppmuntrar alla deltagare att bo på Clarion slottsparken. Det är också så att kvällsmat ingår i rumskostnaden och det är en omständighet vi kommer utnyttja på tisdag kväll. Mer info om bokning finns vid "anmälan".

bonde.jpeg

Östgötskan...

Ja, vi vet vet att det kan verka paradoxalt med en akademisk högborg på bonde-slätta, det är nog därför vi är så måna om vårt universitet och sprider ut det både i Linköping och Norrköping. Vill du förbereda dig på vad som väntar och få lite lokal dialekt-romantik så går det bra att spana in klippen via länkarna nedan.

En kul låt

https://youtu.be/2YbYeweV3fc

En fin låt

https://youtu.be/xGCrrkwz3wk

Något vi är stolta över

https://youtu.be/-RpUlDtANyg

Något vi inte är så stolta över...

https://youtu.be/uzgm9cGuzL4

bottom of page